čtvrtek 17. července 2014

Marks & Spencer ♥♥ Náš ráááj :)**


Takže jelikož jsme včera navštívili naši kamarádku Prahu, jak by řekl tatínek starověžatou matičku , tak jsme se přeci museli stavit i za naší BFF Marks & Spencer.
My totiž M&S naprosto milujeme a mít ho u nás ve městě, tak se do něj přestěhujeme :)) Nebo aspoň vedle.
M&S milujeme ale jen co se týče sekce "Potraviny", zbytek krámu je nám celkem fuk. Pač je tam všechno drahý a ne moc hezký :D Pokaždé když vejdelem do sekce s Potravinami jsme v jednom ráji. Lítáme od regálu k regálu a čteme čteme čteme, co to je a z čeho to je a jestli si to vememe nebo ne atd....
Vzali by jsme nejradši všechno, co má na sobě žlutou slevovou lepenku.
Ale pač je náš život healthy a co je healthy to je naše, tak chodíme a koukáme se na všechny produkty s nápisem "eat well" .

"Eat well" je označení pro všechny  produkty, které neobsahují přidané cukry, ztužené tuky a jsou přírodní. Tyto produkty jsou vhodné pro dietáře a lidi, co žijí nebo aspoň chtějí žít zdravě (to jsme MY :D)
Tu značku rozhodně nepřehlídnete, vypadá asi tak:
                         
Ták a teď je na řadě to, jak jsme nakupovali:
 
Konečně jsme se rozhodli, že ochutnáme všemi vychvalované arašídové máslo. Nevěděli jsme, které koupit (jestli křup- crunchy nebo jemné- smooth) a jelikož bylo 1 + druhé za polovic, tak jsme vzali rovnou obojí. Musíme hold nějak přibrat a tuky v tomto podaní se mi líbí a ke všemu jsou zdravé. A my si chceme utvořit svalíky. Proto nám hned ráno přistála lžička crunchy na ovesné kaši a dámy a pánové: Taková lahoda lahoda lahoda. Proč jsme si ho my bláhové nekoupili dřív?? :D (Ale pozor- odolali jsme a zůstali u jedné lžičky i když by jsme to snědli nejradši celý)
 
 
 
Dále jsme si koupili chipsy eat well. Tak to jsme koukali, pač celý tento pytlík se může pochlubit pouze 91 kcal. Jde o chipsy pečené v troubě (bez oleje) s příchutí zakysané smetany a pažitky . Tak to se těšíme, až si je rozděláme. Máme už z minulosti dobré zkušenosti s krekry s curry a tak doufáme, že se nám tahle zkušenost osvědčí i tady.
 
 
Dlouho jsme se rozhodovali, zda koupit sypané musli s ořechy a ovoce (které byli taky 1 + druhý za polovic) nebo britskou ovesnou kaši. Ale protože už naše peněženky plakali, musela přijít na řadu levnější varianta a to v podání už zmiňované britské ovesné kaše. Ta se též může pyšnit označením "eat well" a my jsme zase pyšní, že ji doma máme. Složení je unikátní a obal taky :D Ráno nás bolelo u srdíčka, protože jsme si měli koupit i sypané, ale v srpnu to napravíme :-** A snad to nebude z našich, ale rodičovských money :))
 
 
Posledním produktem v našich ručkách se stal sýr Cottage light. Byl ve slevě a nám se ho zželelo a tak jsme ho šoupli k naši M&S rodince. Dneska si ho musíme dát, protože má hold krátkou dobu spotřeby. Ale co ? Nám se líbil a tak je náš :D Je tam znovu překvapivě napsáno "eat well"a ke všemu je light a to my preferujeme. Cottage máme rádi víc než dost a kord ty britské!!
 
 
 
Co dodat, z Marks & Spencer neodejdeme s prázdnýma rukama a vy by jste taky neměli, až tam budete. Soo... kupujte ať pak nelitujete jako my, že jsme měli vzít i ty musli, celozrnné bagety, instantní ovesné kaše, bylinky (za 6 Kč a my je nevezmeme -> děs) a krekry :/ :P :D
Tak Vám s naší novou familií přejeme krásný den :-*
 

Žádné komentáře:

Okomentovat